VETOKATTO OY

ETUSIVU    VETOKATTO®    MEISTÄ    GALLERIA    fi | en

12.1.2018 Vanha vuosi takana, uusi edessä!

 

 

Vetokaton vuosi 2017 on ollut vähintäänkin mielenkiintoinen. Vuoteen on mahtunut monenlaisia hetkiä. Sellaisia, jolloin on tehnyt mieli lopettaa koko touhu, sekä hetkiä jolloin kaikki on tuntunut mahdolliselta. Välillä asiat tapahtuivat aivan liian hitaasti ja toisessa hetkessä tekemistä oli niin paljon, että jaksaminen oli rajoilla.

 

Reissut maailmalla avarsivat silmiämme ja vahvistivat mielikuvaa maailman valloittamisesta. Kun huomasin siipiemme kantavan vieraallakin maaperällä, tiesin kaiken olevan oikeasti mahdollista. Vuoden kohokohtiin lukeutuivat hetket, kun esittelimme Vetokattoa yleisöille, jotka näkivät Vetokaton ensimmäistä kertaa. Oli aina yhtä hienoa nähdä hämmästys ja innostus ihmisten kasvoilla.

 

Tärkeä osa edellisen vuoden tekemisiä oli Vetokaton kansainvälisen kiinnostavuuden tutkiminen. Teimme markkinointitutkimuksen, minkä perusteella lähestyimme Amerikan isoimpia ristikkovalmistajia sähköpostitse. Jo seuraavana aamuna olimme saaneet vastausviestejä, joissa pyydettiin lisää tietoa! Oli ilo huomata, kuinka Vetokatto herättää mielenkiintoa ja ihastusta.

 

Uusi jo alkanut vuosi näyttäytyy meille salaperäisenä ja työntäyteisenä. Pidimme pitkän ja rentouttavan loman. Oli tärkeä ladata akkuja, sillä demo-reissuja tulee olemaan paljon. Tuotteemme tulee kehittymään edelleen. Myös tiimimme tulee kasvamaan. Kiitos kaikille mukana kulkeneille vuodesta 2017! Ilman teitä se ei olisi ollut yhtä hieno.

 

Hienoa alkanutta uutta vuotta!

 

CEO

Lauri Ahonen

Heloppo, nopea ja turvallinen sääsuoja!

vetokatto.com

teoistasanoiksi.fi

Vetokatto® pat.hak. #201 459 50, # 201 752 17

Vetokatto Oy - Y-tunnus 2812612-3